Hosea´s Kennel

Vi tränar i dagsläget de dryga 20-talet draghundar av rasen Sibirien huskys som finns på Hosea´s kennel.

 

Vi har kört hundspann för hobbynivå under många år. Men allt efter att hundantalet stigit har det övergått från att vara en hobby till att bli en livsstil. Detta är det bästa som hänt oss, detta genererar i ett lyckligare liv med många fantastiska upplevelser och erfarenheter. Vi får även träffa många härliga och goa människor.

 

Att få dela sitt liv med dessa enormt kloka fyrbenta varelser, är något vi är tacksamma över varje dag!

Våra hundar:

X-Trail Raste: En mycket vacker hund, har en enorm arbetsstyrka, det är en vaksam och pigg hund. Som aldrig tycker att matte och husse kan tvättas nog rena!

 

X-Trail Tas: Lycklig hund som har svårt för att hålla sina tassar borta från människor. Tas jobbar alltid fullt ut och har lätt för att gå upp i varv.

 

X-Trail Trond: En riktig livsnjutare, som älskar att busa, med sin hälft Safir. Kela bara det innebär att man får vara nära människor. Trond har sin styrka i sin fysik.

 

Axias Jabeya: En mycket duktig ledar tik, som alltid uppskattar att få komma in och sova en stund i sängen.

 

Hosea´s Bene Ayish: "Sally" riktigt yrväder som jobbar i led, där hon presterar enormt bra. Sally är nöjd när hon lyckas sno valparnas leksaker.

 

Kvarnmyrens Belle Starr: Bell är en helt fantastisk tik när uppfostran av unghundarna och när de ska köras in har hon en given plats och som mamma är hon en riktig klippa.

 

Hosea´s Cosmos: Cosmos är en lugn och trygg hund som har sinne för att det alltid borde vara matpaus. Hans syskon har inte lika mycket uppskattat hans aptit då det enligt Cosmos alltid är så att hälften av allt minst är hans och de andra bör dela på resten.

 

Hosea´s Celina: Lina är en hund med mycket egen vilja och nyfikenhet. Hon tycker om att ligga och fundera i sin egna lilla värld.

 

Hosea´s Cetor: Cetor är en mycket trevlig krabat, som tycker om att vara där saker och ting händer.

 

Snöälvens Safir: Safir är ställets riktiga busfrö och det är en hund som tycker om att gå sina egna vägrar och tycker inte att livet bara består av att springa som en tok framför en släde eller vagn. Safir älskar att jaga fåglar och tycker att det bästa är när man får följa med på blodspår eller eftersök, men även lydnadsträning kan vara kul en stund om det resulterar i mycket godis, det är livet det!

 

Kvarnmyrens Billy The Kid: Denna mycket stiliga, arbetsmyra tycker att spannet aldrig kommer iväg tillräckligt snabbt. Kid är en riktig myshund, han älskar att få vara så nära som möjligt.

 

Hosea´s Bnei Brak: "Blackis" är en mysig liten prins som vet att det är bra att hålla sig framme.

 

Hosea´s Bat Yam:"jam-jam" Så mycket spring i benen att det inte finns något stopp, en mycket arbetsvillig hund, som kommer att tillföra mycket i led får vi hoppas.

 

Hosea´s Bene Beraq: "Baltrox" Vill alltid att matte och husse ska vara nöjda.

 

Beaver-Creek: "Bever" är en stor hane som har en enorm arbetsmotor. Der är enriktig mys och kelfarbror som bor i denna stora kropp. Bever älskar att fostra valpar, det och tycker han att han är riktigt bra på.

 

Hosea´s Bet Yizhag: "Mia" är en pigg, vaken och mycket snabb tik. Mia älskar att bära runt på olika leksaker.

 

Hosea´s Beér Sheva: Ceba är en liten mysig tik med ett stort hjärta trots att detta är en tik som har tuffa sidor också.

 

Hosea´s Beit Shemesha: "Svea" är en tik som vi har stora förhoppningar på i led, hon är grymt snabb och klok som sin mor. De är även lika i färgen.

 

Saskatchewan: Saska är vår absolut bästa ledartik, snabb klok och lyhörd, en hund med mer arbetsmotor får man leta efter.

 

Kvarnmyrens Little wolf: Lilleman ställets mysfarbror som är mest erfaren och rutinerad av alla, han tillför en ovärderlig kunskap och erfarenhet till de yngre förmågorna. Lilleman har lärt upp alla ledarhundar vi har, han är den bästa läromästaren. Han går även under smeknamnet "HOO", detta har sin naturliga förklaring.

Under 2018 är inga planerade kullar.  

Valpar 2017

Våran filosofi är att, om vi inte tror på en parning till 100% eller om vi inte kan behålla alla valpar själva, kommer vi inte att göra någon parning!

Två underbara kullar har landat hos oss!

26 April -17
7st valpar födda
Hane: X-trail Trond
Tik:
Hosea´s Beit Shemesha

28 April -17
8st Valpar födda
Hane: Hosea´s Eros
Tik: Hosea´s Bene Ayish

Det kommer att finnas några valpar till salu ur båda kullarna, till rätt hem.
Detta är hårt arbetande hundar som Älskar sitt arbete, men de har en klar off- knapp och älskar även soffan.
Är du intreserad, ta kontakt med oss via mail el pm på FB


(Bilder kommer senare)

Vi kan inte bädda in flashvideor i den nya webbplatsbyggaren